Ilmoittautuminen kevään uinteihin on alkanut!

Hei uimarit – katse kohti kevättä!

Kevätkausi 2018 alkaa viikolla 3. Uintikertoja kaikilla uintiryhmillä on 16. Uintiryhmien uintikerrat näkyvät tarkemmin uintiryhmän omalla välisivulla.

 

Uusia aloittavia vauvauimareita mahtuu vielä ryhmään Vauvauinti Su2.

Uusien aloittavien uimareiden ryhmä Vauvauinti La1 on ryhmä täynnä.

Muut ryhmät jatkavat entiseen malliin.

 

Kevätkauden 2018 infotilaisuus uusille vauvauimareille on torstaina 11.1.2018  klo 17.30 – 18.30 Kaukaveden uimahallin kokoustilassa. Tervetuloa!

Kevätkauden ryhmään ilmoittaudutaan nettisivujen verkkokaupassa www.velmutvesikot.fi. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään 31.12.2017. mennessä.

 

Jatkavan uimariperheen avainranneke/-rannekkeet ovat  voimassa myös kevätkauden eikä asian suhteen tarvitse tehdä mitään.

 

Jos ette jatka kevätkaudella, on avainranneke/rannekkeet palautettava viimeistään syyskauden viimeisellä uintikerralla uimarin nimellä, ryhmätiedolla uimahallin kassalle Vesiliikunta Vesikoiden laatikoon, esim. Ulla Uimari, vesikoulu Su 5.

 

Jos ette ilmoittaudu jatkamaan uinteja eikä ranneketta ole palautettu viimeistään 31.12.2017, lähetetään palauttamattomasta rannekkeesta korvauslasku. Eli palauttamatta jätetty avainranneke ei siis ole ilmoittautuminen.

 

Uudet uimarit saavat avainrannekkeet ennen uintien alkua.