Ohjaajat

Virpi Neuvonen

Vauva- ja perheuinti

Virpi on yksi Vesiliikunta Vesikoiden perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Vauva- ja perheuintia hän on ohjannut vuodesta 1989 lähtien ja toimii myös Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinninkouluttajana. Päätyössään hän toimii lehtorina sosiaali- ja terveysalalla Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Nuorena Virpi on uinut kilpaa ja koko perheen harrastuksiin onkin aina kuulunut uinti sekä monipuolinen liikunta.

”Lukemalla ei uimaan opi – veteen sitä on uskallettava mennä. ”

Outi Rantakallio

Vauva- ja perheuinti

Outi toimii Vesikoissa vauva- ja perheuinninohjaajana ja vauvauinnin infotilaisuuksien järjestäjänä. Hän on yksi Vesiliikunta Vesikoiden kolmesta perustajasta sekä hallituksen jäsenestä. Päätyössään Outi toimii lastentarhanopettajana ja johtajana yksityisessä Kaarnapurren päiväkodissa.

”Tavoitteena koko elämän kestävä oppimisen ilo, halu ihmetellä, tutkia ja oivaltaa!”

Minna Tammesvirta

Minna on kolmas Vesiliikunta Vesikoiden perustaja. Vauva- ja perheuintia hän on ohjannut aktiivisesti 1996-2010, viime vuosina hän ei ole ehtinyt altaalle paikkakunnalta muuton vuoksi. Koska Minnaa ei nähdä altaalla, on hän ottanut hommakseen Vesikoiden paperitöitä. Oma sukellusharrastus ja –kouluttaminen pitävät häntä kuitenkin vesielementin parissa vapaa-aikana. Päätyökseen hän hallinnoi varhaiskasvatusta Ylä-Pirkanmaalla.

”Vedessä rentoutuu vauva ja vaari, yhteiset pelit, leikit ja harjoitukset ovat riemukasta liikuntaa.”

Vera Bruhn

Vauva- ja perheuinti, vesikoulu ja junioriuinti

Vera opiskelee liikunnanohjausta englanninkielisellä linjalla Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Hän on alunperin saksalainen, mutta puhuu myös sujuvasti suomea, koska hänen äitinsä on suomalainen. Syksyllä 2015 Vera muutti Saksasta Mikkeliin opiskelemaan Liikunnanohjauksen Peruskurssia ja suoritti myös Uimaopettajan ja -valvojan pätevyydet. Vauva- ja perheuintikurssin hän suoritti Keväällä 2016. Nykyään hän harrastaa pyöräilyä päivittäin ja talvisin Vera myös tykkää lasketella, mutta uinti on edelleen yksi lempiharrastuksista.

”Suomi on tuhansien järvien maa, siksi haluan auttaa vanhempia kannustamaan lasta monipuoliseen ja mukavaan liikkumiseen sekä leikkiin vedessä.”

 

Teemu Peteri

Junioriuinti

 

Omu Sey

Junioriuinti

Omu aloitti liikunnanohjaajan opinnot syksyllä 2016 Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Sitä ennen hän kävi Liikunnanohjaajan peruskurssin Eerikkilän Urheiluopistossa, jonka yhteydessä hän suoritti uimaopettajakurssin. Omulla on palloilutausta, mutta nykyään hän liikkuu säännöllisesti myös uiden ja kuntosalilla käyden. Liikunnanohjaajana Omu haluaa innostaa kaiken ikäisiä aktiiviseen elämäntapaan ja auttaa löytämään jokaiselle sen mieluisimman tavan liikkua

Sofia Mikkola

Vesikoulu ja  junioriuinti

Sofia aloitti syksyllä2016 opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi. Uimaopettaja- ja vesitreeniohjaajakoulutukset hän suoritti liikunnanohjauksen peruskurssilla keväällä 2016. Uinti on ollut Sofialle yksi mieluinen harrastus pesäpallon ja lentopallon ohella. Lisäksi vapaa-ajalla Sofia harrastaa ja liikkuu kolme vuotiaan koiransa kanssa.