Verkkokaupan ehdot

Verkkokaupan ehdot

Vesiliikunta Vesikot Oy:n verkkopalvelujen käytössä sovelletaan alla olevia ehtoja.

Palvelun tarjoaja:
Vesiliikunta Vesikot Oy,
y 2298869-7
Puh. 044 3264496


Maksaminen

Vesiliikunta Vesikot Oy:n ja asiakkaan välille muodostuu sitova asiakassopimus  asiakkaan maksaessa valitsemansa tuotteen (kurssi tms.). Maksun suorittamisen jälkeen tulee siirtyä takaisin Vesiliikunta Vesikoiden sivuille, jotta tuotteen tilaus/sopimus saadaan vahvistettua. Tuote on voimassa ainoastaan lomakkeessa merkittynä aikana.

.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tietojen oikeellisuus

Kurssin/tuotteen varausta ja ostoa varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa kurssin/tuotteen ostaja, eikä Vesiliikunta Vesikot Oy vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä.

Muutokset ja peruutukset

Ostettujen tuotteiden muuttaminen ja peruuttaminen onnistuvat ainoastaan asiakassopimuksessa mainituin ehdoin (ks. asiakassopimusehdot). Rahanpalautukset sekä tuotteiden muutokset tai vaihdokset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Rahanpalautuksista sekä tuotteiden muutoksista perimme toimisto- ja käsittelymaksuna 10,00 €. Epäselvissä asioissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@velmutvesikot.fi tai 044 3264496

Muita ehtoja

Vesiliikunta Vesikot Oy käsittelee asiakastietoja rekisteriselosteen mukaisesti.